Viihdepalvelut hankkivat omia tv-tuotantoja

13.04.2014 05:00 | STT

Perinteisten tv-kanavien lisäksi myös digitaaliset viihdepalvelut ja teknologiayhtiöt ovat alkaneet hamuta omia tv-tuotantoja. Yhdysvaltalaisen suoratoistopalvelun Netflixin tilaama House of Cards -sarja on jo osoittautunut menestykseksi, ja äskettäin esimerkiksi Microsoft ilmoitti alkavansa tuottaa omia tv-sarjoja.
Suomessa puolestaan Elisan Viihde-palveluun tulee ensi viikolla katsottavaksi asiakkaille maksutonta kotimaista sketsiä. Katsojat voivat vaikuttaa siihen, jatkuuko ohjelma pilottijakson jälkeen.
- Jos pilotti on riittävän suosittu, teemme varmasti sarjaa jonkin verran. Haluamme tukea kotimaista tuotantoa, kertoo Elisan liiketoimintajohtaja Kirsi Valtari.
Kyseessä on kokeilu, eikä Elisassa vielä ole tehty päätöksiä toiminnan laajentamisesta tv-tuotantoihin.
Myös Sonerassa seurataan tilanteen kehittymistä, kertoo kuluttajaliiketoiminnan johtaja Jussi Salminen. Sonera Viihteessä on jo aiemmin näytetty sinne räätälöityä sisältöä, kuten Chisun konsertti ja yhtiön muutama vuosi sitten kustantama Posse-elokuva.

2 Kommenttia aiheeseen:
Viihdepalvelut hankkivat omia tv-tuotantoja”

raikuli14.04.2014 // 09:21

Mikähän meitä vaivaa, kun meitä pitää niin viihdyttää?
Mutta suomalaisia viihdeohjelmia en kyllä jaksa katsoa, ovat niin karsean huonoja. Vaikka suosin suomalaisia tuotteita mm ruokaostoksissa, niin tv-ohjelmia en jaksa katsoa. On toki yksi poikkeus, Uusi Päivä. Olen varmaan tosikko, kun todellakin yritän katsoa, mutta ei yhtään naurata, vaikka yleisö suorastaan ulvoo naurusta. Muita pohjoismaalaisia jaksan kyllä katsoa esim Ruotsi ja Tanska,Islanti, mutta norjalaisia en oikein ymmärrä. Ehkä emme ole hauskoja, meille sopii vaan draama….

Nih!!13.04.2014 // 18:49

Siinähän hankkivat keskenäään, yhtäkään maksukorttia en tule enää koskaan ottamaan, jotka ovat pelkkää rahastusta laatuun nähden.

Kommentoi